Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 99 m² bez realitkyPod Hvězdárnou, Teplice - Prosetice, Ústecký kraj

Pod Hvězdárnou, Teplice - Prosetice, Ústecký kraj
Cena420 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám družstevní byt 4+1+balkon v Teplicích – Proseticích, ulice Pod Hvězdárnou(či popřípadě vyměním za menší 3+1 či 3kk). Byt patří pod OSBD Teplice.

Byt je v 5 patře sedmipatrového panelákového domu. Vytápění je ústřední, plynový sporák. Dům je zateplený, má plastová okna, nový výtah na čip. Vchod je čistý a klidný.Celková rozloha činí 99 m2. Je to velice prostorný, slunný a čistý byt. Na patře jsou jen 2 byty. V bytě nejsou žádné úpravy, je v původním stavu, tudíž je velmi vhodný k rekonstrukci. Kupelna je původní(vestavěné jádro). Zaveden internet i kabelová televize. Je zde k dispozici i sklep. Jsou zde věškeré služby, obchod, MHD, škola i školka, lékař. Dopravní hřiště před domem. Čistý nájem je cca 8000,-Kč měsíčně + energie(elektřina, plyn).Cena bytu je 420 000,-Kč + přepis. Při rychlém jednání možnost slevy. Zájemci prosím volejte na tel.číslo 604 595 763 v době mezi 13. a 18.hodinou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181684
Dispozice4+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha99
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.