Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu • 13 m² bez realitkyKurandové, Praha - Hlubočepy

Kurandové, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč


Nabizim k pronajmu 1 nepruchozi pokoj v byte 4+1 (85m2), ktery je v osobním vlastnictví, ve 2. patře celkem  třípatroveho panelového domu bez výtahu v klidné části sídliště Barrandov. V soucasne dobe v byte bydli jeden symtaticky mladik (31).

K dispozici je pokoj s balkonem – 13, 04 m2, orientovan na vychod a spolecna kuchyň – 5, 91 m2 a jídelna – 4m, orientovány na západ. V bytě je samostatné WC s umyvadlem, místnost s prackou pračku a koupelna s vanou.

Dále jsou v bytě tři vestavěné skříně, kuchynska linka a elektricky sporak a nekolik skrinek, dale je mozne vyuzivat společné místnosti na sušení prádla a dvě kočárkárny.

Dům je sitován 5 minut chůze od tramvajové zastávky Chaplinovo náměstí (20 minut od centra města, 10 minut od stanice metra B Anděl). Veškerá další občanská vybavenost a Aqua centrum je do 10ti minut chůze od nemovitosti. Bezproblémové parkování přímo před domem! Idealni pro milovníka přírody – Prokopské ůdolí a Chuchelský les je v bezprostřední blízkosti.

Uprednostnuji nekuraka a nebo nekoho, komu nevadi kourit na balkone nebo z okna:)

V případě dotazů či zájmu o prohlídku mne neváhejte kdykoli kontaktovat na tel: 775 792 600, nebo na email: edita.landova@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181767
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha13
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.