Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkySvětova, Praha - Libeň

Světova, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Nabízím k pronájmu byt o velikosti 3+kk s balkónem v cihlovém domě po rekonstrukci. Velikost bytu je 75m2. Nachází se 200metrů od metra B Palmovka na Praze 8. Byt je částečně zařízený, má 3 pokoje (jeden pokoj je průchozí), samostatný kuchyňský kout bez okna, koupelnu s vanou, WC samostatně, balkón 2 m². Na podlahách bytu jsou koberce. Vybavení bytu: plynová dvojplotýnka, elektrická trouba, lednice, pračka, mikrovlnná trouba. Dům i byt po rekonstrukci. Dům je bez výtahu, parkovat lze na ulici. Byt jen pro nekuřáky, vhodný i pro studenty. Preference dlouhodobého pronájmu. Cena 11000,-Kč + poplatky (3300,-Kč). Kauce 1měsíční nájem. Ihned volný.

2 bedrooms appartment in block of flats after reconstruction. 75 m2 in Prague 8 near Metro B – Palmovka (200 meters). Appartment is partially furnished, has 2 walk through bedrooms, 1 separated living room (carpets on the floor), small kitchen, bathroom with bathtube, WC, balcony 2 m2. Gas heating, gas hotplate, electric oven. 3rd floor without lift, parking possible on the street. Non smoking appartment. Appartment suitable also for students. Long term lease prefered. Price: CZK 11.000,- + fees (CZK 3.300,-). 1 month deposit in advance. Now available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181795
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.