Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1581 m² bez realitkyLádví, Kamenice - Ládví, Středočeský kraj

Ládví, Kamenice - Ládví, Středočeský kraj
Cena3 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 021 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Krásný rovný pozemek o rozloze 1,581 m2 resp. stavební parcela ve velice atraktivní, zelené lokalitě, 23 km od centra Prahy. Na pozemku je v současnosti zděná chata a přístavek a altánek. Zajištěna je přípojka plynu a elektřiny. Obecní vodovod je ve výstavbě, aktuálně funguje studna. Kanalizace není,ale funkční septik. Pozemek je výborně dostupný autem a zastávka autobusů pražské MHD 337,339 (cca 40 min. na metro Budějovická) je 30 metrů od vstupu na pozemek. Vjezd autem možný přímo na pozemek. Pozemek bez věcných břemen. Infrastruktura přímo v obci a okolí zabezpečena. Vhodné k trvale rezidenčním i rekreačním účelům. Dohoda o ceně možná. Realitky nevolejte.

K nastěhování: 09/07/2009

Lovely flat land parcel of 1,581 sq m at a very attractive green location 23 km from the Prague city centre. There is a cottage house currently on site together with an arbour and a garden house. Gas and electricity connection in place and functional. Communal water supply pipes being built, currently water supplied from the well. Sewerage not in place, only functional septic tank. Parcel is easily accessible both by car and public transport. Bus stop 337,339 (40 min to the metro station Budějovická) 30 metres distant from the access on the parcel. Parking possible on parcel. There are no easements on site. Infrastructure functional in the town and surrounding villages. Suitable for a permanent residence as well as for recreational purposes. Price can be negotiated. Real estate agencies dont call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu18184
VlastnictvíOsobní
Plocha1 581
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.