Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 90 m² bez realitkyKozácká, Praha - Vršovice

Kozácká, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 990 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Majitelé útulného, precizně zrekonstruovaného a světlého bytu 4+kk (+2 koupelny) chtějí tento byt pronajmout konečnému klientovi. O RK nemáme zájem.

Byt je v toto chvíli bez nábytku.

Byt má 90m2 ve dvou patrech. Kuchyň se spojena s obývacím prostorem ze kterého vedou dřevěné schody do horního patra - do klidové zóny s 3 pokoji a koupelnou. Byt se nachází ve velmi citlivě rekonstruovaném secesním domě s dvorním zeleným patiem, které získalo cenu Prahy 10 za nejhezčcí dvorek. Na konci klidné ulice začíná příjemný park Grebovka. Metro A Náměstí Míru je 10min pěšky, zastávka tram 22 a 4 je 4 min chůze.

Byt je zařízený kuchyní se spotřebiči, vestavěnými skříněmi a pracovním koutem v jednom z pokojů. Veškeré povrchy jsou kvalitní - dřevěnné parkety, obklady Rocca, zařizovací předměty, masivní dveře, masivní okna atd.

Velkou předností kvůli které si byt zamilujete je výhled do zeleně z ložnice a pracovny a 2 balkóny.

Byt je vhodný pro rodinu s 1 dítětem, bezdětný pár nebo samotného nájemce. Preferujeme dlouhodobý pronájem.

Nemovitost se nabízí i na prodej.

Volné ihned. Cena je speciálně první měsíc 16990Kč + poplatky + deposit.Další měsíce nájmu jsou 19500Kč + poplatky.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na emailu smolev/at/email.cz nebo 777 90 43 25.

We offer a 90m2 big luxury 4KK flat close to Namesti Miru and park Grebovka for long term rent. Its newly renovated under heritage protection from 19th century with beautiful green patio inside the house.

The flat is properly renovated with fine materials such as fully wooden floors, wooden internal stairs, built-in wardrobes, wooden windows and doors, fine ceramics etc. Flat is NOT furnished now.

The flat is situated in the 2nd and 3rd floor of a recently fully reconstructed villa with only 3 owners in a quiet side street on the edge of Vinohrady / Prague 10. At the top floor there 2 bedrooms, a working/-bedroom and a bathroom with a large shower. The master bedroom facing to the garden, in summer you can keep the door open and sleep under the shadow of a nut tree. In the lower floor you go the entrance, a smaller bathroom with a bath tub and the kitchen which is combined with the living area. The kitchen is fully equipped with a large fridge, dish washer, oven, exhauster etc.

Location: In walking distance to Metro A (namesti miru) and tram 4 and 22

Surroundings: Next to a well-protected park (Havlickovy sady / Groeberova villa) with children’s playground, sport facilities (tennis, basketball etc.), in the area there a plenty of good restaurants, cafes, small shops.

Free immediately. Price is especially first month 16990Kč + energies + deposit. Following months are for 19 500Kč + energies.

The property is offered for sale also.

If u wana see it, please call me or write smolev/at/email.cz. Im looking forward to see you soon. Evka (+420) 777 90 43 25

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181870
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.