Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyŠvédská, Praha - Smíchov

Švédská, Praha - SmíchovVybaveno
Cena6 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 411 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Přímý prodej od majitele k okamžitému nastěhování! Krásný světlý byt v žádané lokalitě Smíchova v blízkostí Kinských zahrad, obchodního centra a metra Anděl.

Byt 2+kk o velikosti 67,4 m2 se nachází ve 2. podlaží luxusní residence Sacre Coeur, která má 24/7 h recepci a je zabezpečená kamerovým systémem. Součástí ceny bytu je zděný sklep 4,6 m2.

Interiér bytu tvoří prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní (sporák, myčka, lednička, mikrovlnka, trouba, TV), velká ložnice s vybavenou šatnou a pracovním místem, koupelna s vanou, toaleta, vstupní hala s komorou s vestavěnými úložnými prostory, pračkou a žehličkou.

V bytě jsou také dřevěné třívrstvé podlahy, podlahové vytápění v koupelnách, sanitární keramika, keramické dlažby a obklady prestižních výrobců, dřevěná euro okna.

Luxury 2+kk apartment is situated near the centre of Prague in rezedence Sacre Couer. The apartment is fully furnished. Modern kitchen equipped with stove, fridge, freezer, oven, microwave and dishwasher. 1 min. to bus stop Holečková. 2 min. to the Kinsky garden and park Sacre Couer. 5 min. to the shopping centre Nový Smíchov. Price is included all furniture.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181957
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha67
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.