Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 74 m² bez realitkyŠvédská, Praha - Smíchov

Švédská, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné14 999 Kč

+ Poplatky za služby4 834 Kč


Pronájem luxusního bytu v rezidenčním projektu Sacre Couer. Skvělá dostupnost MHD - autobus 1 min (Holečková). V bezprostřední blízkostí se nachází park Sacre Couer a Zahrada Kinskych, 5 min pěšky do obchodního centra Nový Smíchov. Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči včetně myčky. Dále zařízeno nábytkem viz foto. K dispozici jsou pračka, žehlička, LCD televize, Wi-Fi, klimatizace. V domě je také 24-hodinová recepce a kamerový systém. K dispozici je sklep o výměře 6 m2.

Voda+ostraha+recepce = 4034

Elektřina = 800

Luxury apartmen is situated near the centre of Prague in new rezidence Sacre Couer. The apartment is fully furnished. There are bedroom, living room, 1 separate WC and 1 separate bathroom, storage and kitchen equipped with stove, fridge, freezer, dishwasher, and oven. There are also washing mashine, iron, LCD TV, . In rezidence is non-stop reception, camera monitoring system. There is a cellar with an area of ​​6 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu181962
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha74
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.