Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 62 m² bez realitkyJelínkova, Praha - Kobylisy

Jelínkova, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme k pronájmu velmi slunný, kompletně rekonstruovaný byt v pátém patře pětipatrového panelového domu, velikost 3+kk. Dům prošel rekonstrukcí - zateplení, výtah. Rozloha bytu 62 m2. Vybavení: kuchyňská linka - myčka, plynový sporák, ele trouba, lednice a mrazák, velký obývací pokoj, vestavěné skříně v předsíni, v koupelně vana a dvě umyvadla, samostatné WC s vestavěnou bidetovou sprchou. Možné připojení na kabel. Dům přímo u lesa (Ďáblický háj), výhled z bytu na celou Prahu a do lesa, byt situován na JV a JZ.

Doprava - do 10 min pěšky na metro Ládví, 3 min na bus (zastávka bus 136 Bojasova), bezproblémové parkování. Do města (stanice Muzeum) dojedete metrem do 20 min. V okolí je veškerá občanská vybavenost - obchody, školy, školky, sportovní zařízení. Jde o velmi bezpečné místo. Nájem 11 900 Kč, poplatky 2 500 Kč za vodu, centrální topení, odpady a úklid v domě. Připojení na plyn a elektřinu na vlastní náklady. Slušné jednání, jen nekuřák a bez zvířat. Volný od 1.září, příp. po dohodě. Kauce ve výši dvou nájmů.

Great, sunny flat for rent. A completely reconstructed flat on the fifth floor of a five floor house, two bedrooms, large living room with a built-in kitchen, 62 sqm. The house has been recently reconstructed. Very safe area.

The house is situated right next to a forest (Ďáblický háj). It faces South-East and South-West (very sunny), there is a view of the whole Prague and the forest.

Fitted in fully equipped kitchen - fridge, freezer, gas cooktop, oven, dishwasher. Two large built in wardrobes in the hall, a bathtub and two washbasins in the bathroom, a separate toilet with a built in bidet shower and a washbasin. Possibility to connect to a cabel TV and internet.

Transport: Metro and Tram Station Ládví up to 10 minutes walk, 3 mins to the bus station, easy parking. One can get to the city center in 20 minutes. Surrounded by all necessary facilities - shops, schools, sports facilities. Rent - 11 900 CZK, 2 500 CZK charges for water, central heating, waste collection and cleaning of the house. Charges for gas and electricity (depending on consumption) paid separately by the occupant. Free from the beginning of September, or upon agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu182145
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.