Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 400 m² bez realitkyHusovo náměstí, Hostivice - Hostivice, Středočeský kraj

Husovo náměstí, Hostivice - Hostivice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena25 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 107 854 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám rodinný dům (bývalý statek). Dům leží přímo na náměstí v Hostivici - Praha-západ. Je ve výborném stavu, po částečné rekonstrukci. Má celkem 3 obytná podlaží. V přízemí je byt 3+1, v prvním patře také 3+1 a v podkroví 1 velký pokoj (velikostí dvou) Každé patro má svoje sociální zařízení. K domu náleží rozlehlý dvůr, dvě garáže, menší budova k uskladnění sezonních věcí a stodola. Před domem je velký pozemek a předzahrádka. Nejlepší ovšem bude pro vážné zájemce osobní návštěva. Dům i pozemky jsou kompletně oploceny a nabízí i přes umístění v centru dostatek soukromí. V obci je plná občanská vybavenost. Vhodné jako sídlo středně velké firmy, nebo pro vícečlenou rodinu. Při solidním jednání dohoda jistá.

Buy a family house (farmstead). The house is located directly on the square in Hostivice - Prague-west. It is in excellent condition, a partial reconstruction. It has a total of 3 residential floors. The ground floor is a flat 3 +1, also on the first floor and attic 3+ 1, 1 large room (two sizes) Each floor has its own bathroom. The house has a large yard, two garages, a smaller building for storage of seasonal goods, and bam. Before the house is a large area and courtyard. The best course is for the serious personal visit. The house and grounds are comple

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu182239
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha400
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.