Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyBratří Čapků, Praha - Vinohrady

Bratří Čapků, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Terasa 30 m²
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Majitel nabízí slunný útulný byt 3+kk, 70m2 po kompletní rekonstrukci v horním patře (1.p. nad terasou) přístavby rodinného domu v klidné vilové čtvrti u Flory v sousedství vily bratří Čapků. Nájemce má k užívání posezení na velké jižní terase (home office, relaxace).

Obývací pokoj + kk (33m2) je prosvětlen 6 velkými okny orientovanými na jih a východ, ložnice (10m2) okno na jih, pokoj (14m2) je s výhledem do zahrady. Všechny pokoje jsou neprůchozí. Ústřední vytápění domovním kotlem.

V prostorné kuchyňské lince je vestavěná lednice, myčka, el.trouba a varná plynová deska, dále nerez digestoř a nové nádobí. V koupelně vana a pračka, WC. V pokojích je manželská postel a dřevěné rozkládací dvojlůžko. Dostatečný úložný prostor je v objemných skříních IKEA v předsíni a ložnici. V celém bytě dřevěná plovoucí podlaha. Možnost VDSL internet.

Zálohy ve výši 6000,- Kč/2 osoby/měs zahrnují náklady na veškeré energie a služby. Zúčtují se dle skutečné spotřeby. Příplatek za třetí osobu 1000Kč/měs.Vratná kauce 20.000,- Kč.

V blízkosti supermarket Albert, park, fitcentrum, poliklinika, pošta, škola, školka, množství restaurací, OC Flora a Eden.

Nedaleko nám. Jiřího z Poděbrad s farmářskými trhy, oblíbené rozlehlé Riegrovy sady, park Parukářka, plavecký bazén Olšanka ad.

Bus 3min (7 linek),tram 4min (6 linek, centrum 10min), metro Flora, Želivského 8min.

Parkování před domem v zóně Prahy 10.

Byt je vhodný pro 2-3 osoby. Volný ihned.

The owner offers sunny, spacious, cozy flat 3+ kitchenette, 70m2 after complete reconstruction at upper floor (1st floor above the terrace) in family house located in resident area by Flora in neighborhood of brothers Čapek´s villa. Tenant will have the opportunity to use an relax area on the large south part of terrace (home office, relaxation).

Bright huge space living room + kitchenette (33m2) is lightened by 6 large windows south and east oriented, bedroom (10m2) south oriented with double bed (180*200), next room (14m2) sofabed and small table, view to the garden belonging to the family house. All the rooms are not through walk. Central heating provided by house boiler.

In the kitchen is built-in refrigerator, dishwasher, electric oven and gas stove, cooker hood and new dishes. In the bathroom is bathtub, toilet, bathroom cabinet, big sink and new washing machine. There is enough storage place in large wardrobes IKEA in the hall and bedroom. Over all the apartment is wooden floating floor. VDSL internet possibility.

Deposit in amount of 6000,- CZK/month/2persons include all utilities charges. Reconciliation is according to the real consumption - heating, water, electricity and gas. Additional 1000CZK/month for 3rd person. Returnable deposit - 20 000Kč.

Near the supermarket Albert, park, fitness center, clinic, post office, school, kindergarten, a selection of restaurants, shopping center Flora and Eden.

Nearby the square Jiřího z Poděbrad with farmers markets, Riegrovy sady quite place, Parukářka park, swimming pool Olšanka etc.

Transportation and connection:

bus 3 min walking (7 lines)

tram 4min walking (6 lines connection to the center 10 min )

metro green line Flora and Želivského 8 min walking

Parking space available in front of the house (Prague 10 paid zones)

The apartment is available immediately, suitable for 2-3 persons

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu182356
Dispozice3+kk
Dostupné od24. 4. 2021
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Terasa 30 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 230 m (3 min)
PoštaPraha 31
🚶 654 m (8 min)
ObchodŽabka
🚶 344 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 576 m (7 min)
RestauraceMr.Fat Restaurant
🚶 221 m (3 min)
LékárnaLékárna Vinohrady
🚶 557 m (7 min)
ŠkolaZákladní a mateřská škola náměstí Jiřího z Lobkovic
🚶 258 m (3 min)
Mateřská školaKIDS Company Praha, s.r.o.
🚶 634 m (8 min)
Sportoviště
🚶 243 m (3 min)
Hřiště
🚶 396 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.