Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 90 m² bez realitkyČápkova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Čápkova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Od přímé majitelky.K dlouhodobému pronájmu nabízím citlivě zrekonstruovaný velkoplošný stylový byt 2+1, výška místností 3,2 metru, ve 2.NP s výtahem na prestižní adrese v klidné ulici v těsné blízkosti centra. Secesní dům, který prošel v poslední době revitalizací vč. balkonů, do bytu je bezbariérový přístup, možnost posezení na hezké zahradě. V bytě je prostorná KL a četné vestavěné úložné prostory, komora s možností připojení pračky. Pokoje mají zrenovované původní parkety, zachovány stylové dveře. Pokoje mohou být průchozí i neprůchozí - do OP přímý vstup z předsíně, do ložnice lze vstoupit přes OP nebo koupelnu, kde je umístěna vana i sprchový kout.Vytápění a ohřev vody plynovým etážovým kotlem. CP bytu 90 m2, pokoje 30 + 20 m2, kuchyně 18 m2, koupelna 10 m2. Můžu dovybavit nábytkem dle dohody. Internet - UPC. Stylový byt na vyjímečné adrese. Předplatba jednoho nájmu. Děti a pejsci vítáni.Volné od 1.4.

We offer for rent a very nice renovated apartment 2 +1 in the historic house. Rooms 30 m2 and 20 m2 can be separated and through, from the spacious kitchen 18 m2 is the entrance to the balcony facing the courtyard. The apartment is unfurnished, or to pass and overall features, all by arrangement. The apartment is located 2p./4p., Wheelchair accessible, renovated apartment in the original floors and doors, numerous storage compartments, the new gas. boiler. Beautifully renovated bathroom 10 m2. Can sit quietly in the garden courtyard. Excellent public transport and all amenities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu182385
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.