Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 326 m² bez realitkyKnoblochova, Jilemnice - Jilemnice, Liberecký kraj

Knoblochova, Jilemnice - Jilemnice, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena2 090 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 864 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabídka prodeje RD, situován v klidné části Jilemnice (Semily 20 km, Vrchlabí 12 km, Mísečky 20 km), zároveň je nedaleko centra města. Veškeré občanské vybavení je v místě, poblíž plavecký bazén a KD s kinosálem.

Dispozice RD je 5+1, v suterénu je velká garáž, dílna, sklep a kotel na tuhá paliva. V prvním NP je prostorná vstupní chodba, kuchyň, jídelna, 2 pokoje, samostatné WC a koupelna s WC, plynovým a elektrickým kotlem. V druhém NP jsou 2 pokoje a veliká terasa (40 m2). Interiér obložen dřevem, z větší části nová okna a na všech oknech nové venkovní žaluzie. Na pozemku je udržovaná zahrada se zděnou dílnou. Samozřejmostí je napojení na veřejnou kanalizaci, obecní vodovod, plyn, el. 220/380 V.

Offer for sale a house, situated in a quiet part of Jilemnice (Semily 20 km, Vrchlabí 12 km, Mísečky 20 km), it is also near the city center. All the public amenities are in place, nearby is the swimming pool and Cultural center with the cinema.

The layout of the house is 5 +1, in the basement is a large garage, workroom, cellar and boiler for solid fuels. The first floor is a spacious entrance hall, kitchen, dining room, 2 bedrooms, separate toilet and bathroom with toilet, gas and electric boiler. On the second floor are 2 bedrooms and a large terrace (40 m2). Interior lined with wood, new windows with exterior shutters. On the property is well-kept garden with brick workroom. There is the connection to public sewers, municipal water, gas and electric 220/380 V.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu182392
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha326
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.