Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyKomenského, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj

Komenského, Plzeň - Bolevec, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem bytu 2+1 s lodžií, podlahové plochy 60 m2 v Plzni, Komenského ulici. Jedná se o byt ve 3. nadzemním podlaží v panelovém domě s novým výtahem, který je umístěn v klidné části sídliště s výhledem do parku. Parkování možné před domem. V blízkosti domu je kompletní občanská vybavenost včetně dobrého spojení MHD do centra města.

V bytě jsou nová plastová okna, kompletně zrekonstruovaná koupelna s WC a nové radiátory. Dům je po kompletní rekonstrukci fasády včetně zateplení ( energeticky velmi úsporná budova - kategorie B ). Možnost připojení na telefon, kabelovou TV a internet.

Součástí bytu k pronájmu je kuchyňská linka s jídelním stolem pro 4 osoby, vestavné skříně v zádveří, částečné zařízení obývacího pokoje a 3-dílná skříň s nástavci v ložnici. Byt je možné pronajmout i bez nábytku obývacího pokoje a ložnice. V pokojích a v kuchyni je PVC a v koupelně keramická dlažba.

Cena za pronájem je 12000,- Kč + 2000,- Kč ( záloha na služby a energie, její výše bude nastavena podle skutečných spotřeb za první dva měsíce) měsíčně - platba předem, vratná kauce dva nájmy - platba předem.

K nastěhování: od 1.6.2019 nebo dle dohody

Kontakt na e-mail : fanda.email@seznam.cz

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu18280
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.