Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 154 m² bez realitkyPražská, Postřižín - Postřižín, Středočeský kraj

Pražská, Postřižín - Postřižín, Středočeský kraj
Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 879 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


nabízím prodej řadového rodinného domu před dokončením o třech podlažích v klidné ulici obce Postřižín v blízkosti Odolene Vody. Dům o obytné ploše 154m2 je plánován jako 5+kk nebo lze dispozici přizpůsobit i pro více bytových jednotek.

Interiér není dokončen, dokončení v běžném standardu vč. příček, rozvodů, dveří, podlah a koupelny 600-700tis Kč.

Dům je stavěn z Porothermu s venkovním zateplením, střecha Bramac, okna plastová pětikomorová. Před domem je předzahrádka, ze zadní strany zahrada.

Do Prahy velmi dobrá dostupnost autem (centrum 21km po dálnici) či autobusem č. 370 nebo 374 na stanici Kobylisy (zastávka 2min od domu). Lze financovat hypotékou.

offer for sale a terrace house before the completion of three floors in a quiet street near the village Postřižín Odolena waters. House of the living area of ​​154 square meters is planned as a 5 bedroom available or can be adapted for multiple residential units.

The interior is completed, the completion of the current standard, incl. walls, wiring, doors, floors and bathrooms 700tis 600-CZK.

The house is built of Porotherm with outdoor insulation, roof Bramac, five-chamber plastic windows. Before the house is a courtyard, from the back garden.

In Prague, a very good accessibility by car (21 km on the highway center) or bus No. 370 or 374 on Kobylisy station (2min stop by the house). You can finance the mortgage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu182826
Dispozice5+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha154
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.