Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyProvazníkova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Provazníkova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč


Pronajmu samostatný světlý neprůchozí pokoj v Brně – lokalita Černá Pole, 4. patro cihlového domu. Byt má 54m2 plus dva balkony, z toho pokoj k pronajmutí 19m2 s vlastním balkonem. Byt po kompletní rekonstrukci - nová kuch. linka s vestavěnými spotřebiči, k dispozici – pračka, myčka, lednice. Skříně na míru, plovoucí podlahy, parkety, dlažba. Koupelna s vanou, samostatné WC. K bytu náleží zahrada ve spoluvlastnictví, která je přístupná pouze obyvatelům domu. Zastávka MHD cca 50m od bytu, Albert 100m, 2 zastávky MHD do Lužánského parku, cca 10 min MHD do centra města.

A separate room for rent in Brno - Černá Pole location, 4 storey brick house. The apartment has two balconies, plus 54 square meters, room for rent has 19m2, with private balcony. Apartment after a complete renovation - new kitchen with appliances, available - washing machine, dishwasher, fridge. Bathroom with bath, separate toilet. The apartment has a garden in the ownership, which is accessible only to residents of the house. Bus stop 50m from the apartment, Albert 100m, 2 stops of MHD to park Lužánky, about 10 minutes by public transport to the city center.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu182898
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.