Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 3514 m² bez realitkyBohutín - Bohutín nad Moravou, Olomoucký kraj

Bohutín - Bohutín nad Moravou, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena5 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 410 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


PRODEJ STYLOVÉHO RODINNÉHO DOMU S 2 BYTOVÝMI JEDNOTKAMI – BOHUTÍN n.Mor. – BYTY 6+1 a 2+1 – možným komerčním využitím -KANCELÁŘ,APARTMÁN,ORDINACE...

Rezidence po kompletní rekonstrukci - moderně řešena dle individuálního arch.projektu s důrazem na pohodlné přírodní komfortní bydlení zasazená do malebné krajiny podhůří nejčistších hor ČR – Jeseníků a je vhodná pro 2 rodiny. Nadstandardní pozemek - zastavěná plocha – 193 m2, celková plocha – 3 514 m2 – bazén 10 x 5 m - objekt s výhledem do parkové zeleně a na blízkou skálu. Bez právních vad; jediný majitel.

Přízemí.

Do objektu se dostanete hlavním vchodem nebo rozlehlou dvojgaráží skrze předsíň, odkud vedou 3 směry – po schodech do 1.podlaží hlavní části domu; dále vstup do druhého bytu a také vchod do sklepních prostor.

Hlavní část domu.

1.podlaží. Nachází se zde hala – obývací pokoj rozdělený krbem spojený s kuchyní, / jídelna / pracovna / a terasa. Kuchyň má všechny vestavěné spotřebiče AEG. Dále šatna, samostatné WC a schodiště do 1.patra.Ve 2.podlaží jsou 4 samostatné pokoje + šatna, koupelna s rohovou vanou,sprch.koutem a WC. Vytápění objektu je zajištěno moderním ÚT na plyn / pro případy výpadku plynu je zde zabudován také nový náhradní – záložní kotel na tuhá paliva /. Objekt je plně podsklepen a napojen na veškeré sítě.

Samostatný druhý byt.

Možnost komerčního využití – apartmán, kancelář, soukr.ordinace apod.

Z předsíně vystoupáte do odděleného bytu 2+1. Součástí bytu je vybavená kuchyň, vestavěné spotřebiče, terasa, koupelna, samostatné WC a dva pokoje v druhém podlaží.

Okolí objektu.

Na prostorný dům navazuje nádherná vzrostlá okrasná zahrada a park k relaxaci se dvěma aktivními jezírky. Součástí tohoto komplexu je velký bazén 10 x 5 x 1,4 m s přepadem na solární ohřev a nočním osvětlením/ provoz od dubna do října /. Asi 30 m od domu se nachází zahradní budova, ve které naleznete vybavenou letní kuchyň, dílnu, kolárnu a samostatné splachovací WC. V prostoru parku je pak ještě umístěn zahradní domek 4x3 m pro uložení zahradního nářadí a techniky; dále zde naleznete okrasné jezírko č.2 o rozměrech přibližně 8 x 5 m.

Přednosti.

Výborná dostupnost / Šumperk – 8 km, Zábřeh –8 km / - vlak, autobus. Nádherné prostředí, klidná lokalita, cyklostezka přímo před domem, velký bazén se solár. ohřevem, studna, krb, vyhřívané okapy, televizní a datové rozvody ve všech pokojích, podlahové vytápění koupelen , el.ovládání brány a garáž.vrat, kvalitní zateplení, nízké náklady aj.

Cena : dohodou – pro náročné.

Nebo výměnou za byt v Praze :

www.dumzabyt.info

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu182915
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha3 514
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.