Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 106 m² bez realitkySlapy - Přestavlky u Slap, Středočeský kraj

Slapy - Přestavlky u Slap, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 699 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Rekreační chata se nachází v pěkné přírodní lokalitě Přestavlky u Slap. Tato lokalita je cca 30 km od hranice Prahy a cesta autem trvá cca 1/2 hodiny. Jedná se o lokalitu plnou zeleně a čisté krajiny. Ve vzdálenosti cca 800 m od objektu se nachází golfový areál Golf Park Slapy sv. Jan a cca 400 od objektu se nachází klidná zátoka vodní přehrady Slapy (naproti Modrá laguna). Okolí je vhodné k pěším procházkám, stejně jako k cyklistickým výpravám. Objekt se nachází na vlastním svažitém pozemku, který je přístupný ze dvou stran. Z jedné strany branka a z druhé strany brána pro vjezd osobního automobilu. Na pozemku se nachází vzrostlý živý plot, který ze dvou stran chrání soukromí pozemku, vzrostlé stromy i keře. Na pozemku je rovněž místo k posezení kryté pergolou, vybavené venkovním grilem.

Chata je zděná, se sedlovou plechovou střechou. Budova se skládá ze suterénu, částečně zahloubeného do svahu, přízemí a prvního patra (podkroví). V suterénu se nachází garáž, ze které vstoupíte do místnosti, která byla plánována jako dílna, nicméně jedná se o čistou útulnou místnost, která se dá použít i k jiným účelům. Z této místnosti je ještě vstup do malé komory (skladu). V přízemí je umístěn hlavní chod do objektu, z chodby se vchází do kuchyně, obývacího pokoje, koupelny se záchodem. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem (tekoucí teplá i studená voda) a splachovacím záchodem. Kuchyňka je vybavena starší, ale plně funkční kuchyňskou linkou se dřezem s teplou i studenou vodou. Z obývacího pokoje je možné vyjít na prostornou terasu, ze které je krásný pohled do okolí, a která přímo vybízí ke slunění. Do prvního patra (podkroví) se dostaneme po dřevěných schodech z chodby v přízemí. První patro je koncipováno jako jedna velká místnost, nicméně toto patro je možno bez větších problémů přepažit na dva až tři pokoje.

Do objektu je zavedena elektrická energie 220/380V, vodovod a objekt je vybaven vlastní žumpou. Vytápění je z krbových kamen přes radiátory.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183272
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha106
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.