Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyBrno - Veveří, Jihomoravský kraj

Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu vybavený byt 2+kk v centru Brna na ulici Lidická. Moc pěkný a útulný byt o celkové ploše 40m2. Kuchyňský kout má k dispozici kuchyňskou linku se sklokeramickou deskou a elektrickou troubou, myčku, digestoř, novou ledničku s mrazákem, stůl a 3 židle. Je zde také varná konvice a nádobí. V obývací části je velká rozkládací sedačka, konferenční stolek, televizní stolek s úložným prostorem a stolek na laptop. V ložnici je dvoulůžko (bez matrace) s úložným prostorem pod postelí, komoda, vestavěná skříň a knihovna. Byt má plastová okna, žaluzie, plovoucí podlahy a dlažbu v koupelně. Na chodbě je též vestavěná skříň. V koupelně je sprchový kout a pračka.

Byt je situován do vnitrobloku, takže je velmi tichý a klidný. Cena je včetne UPC internetu. Nejbližší MHD je zastávka Antonínská nebo Moravské náměstí, které jsou vzdáleny asi 1 minutu chůze. V okolí je Okay Market, Brněnka, pizzerie, kavárny a restaurace. Volný od 15.2.2019. Preferuji dlouhodobý pronájem, ideálně pro nekuřáky - pár nebo pracující. Možnost prohlídky kdykoliv po domluvě. Poplatky zahrnují také společné osvětlení a úklid společných prostor.

Very nice and cozy apartment with a total area of ​​45 square meters. There is a kitchen with ceramic hob and electric oven, extractor hood, dish washer, new fridge, freezer, table and 3 chairs. There is also an electric kettle and dishes. There is a large comfortable sofa-bed in the living area, coffee table, TV table with storage and a small laptop desk. The bedroom has a double bed (no mattress) with storage under the bed, chest of drawers, large built in wardrobe and a bookcase. The apartment has double glazed windows, blinds, laminate flooring and tiles in the bathroom. There is also a built-in cupboard in the hall. The bathroom has a shower and a washing machine.

The apartment is situated in the courtyard, so it is very quiet and calm even though there is a busy street just outside. Price includes UPC internet. The nearest public transport is 1 minute away - Antonínská or Moravské náměstí. It is centrally located with shops, pubs, caffes, restaurants. Available from 15th of February 2019. Prefer long term rental, ideal for non-smokers - a couple or professional.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183462
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 2. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.