Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 52 m² bez realitkyBranická, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina

Branická, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj VysočinaVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme pronájem bytu 1+1 o výměře 52m2 v Praze 4 Bráníku, v cihlové zástavbě, blízko metra Smíchovské nádraží a tram Přístaviště. Byt se skládá z obývacího pokoje, vybaveného sedací soupravou, patrem na spaní, Tv a DVD a kuchyní s moderní kuchyňskou linkou vybavenou spotřebiči. Výhled z kuchyně i pokoje je do zeleně.V bytě je malá šatna a koupelna s vanou. Byt je vhodný zejména pro pár na dlouhodobý pronájem. Nemovitost prošla rekonstrukcí. V okolí je veškerá občanská vybavenost a dopravní spojení, kulturní a zejména sportovní vyžití. ceně je i vysokorychlostní UPC internet.

Renting a fully equiped appartemnt 1+1(52m2) in Prague 4. Suitable for an young couple. Close to metro Smichovske nadrazi. By tram to metro Staromestska 15min. New kitchen including everything. Living room with sofa, TV, DVD, stereo, internet connection and a sleeping corner. Owner english speaking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183473
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.