Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyJanýrova, Praha - Strašnice

Janýrova, Praha - StrašniceČástečně vybaveno • Výtah
Cena5 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 435 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej velmi světlého bytu ve výborném stavu, v osobním vlastnictví 2+kk/T, cihla . Praha 10, Strašnice. Byt s orientací na sever а východ, o celkové ploše 54 m2 + terasa 7m2, je situován ve 2NP rezidenčního komplexu Vinice a v těsné blízkosti vilové čtvrti a parku. V blízkosti metra Želivského. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou a přípojkou pro myčku. Koupelna je s vanou a přípojkou pro pračku . WC je samostatně. Telefon, UPC TV a UPC internet. Plastová okna. Na podlahách je kvalitní dlažba, nová plovoucí podlaha. Parkování je možné před domem nebo je zde možnost pronájmu garážového stání v přizemi 1 NP. S užíváním bytu jsou spojeny nízké poplatky -2730,-Kč.Vynikající dopravní dostupnost - zastávka tramvaje a autobusu 2 minuty chůze, metro - A - Želivského nebo Strašnická 2 zastávky tramvají. Do Václavské náměstí se dostanete tramvají za 10 minut. Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná . Tato část Prahy je velmi vyhledávaná pro svoji velmi dobrou dopravní obslužnost - bez ruchu centra, v těsné blízkosti Malešického parku. V blízkosti domu je velmi dobrá občanská vybavenost - škola, školka, pošta, fakultní nemocnice Královské Vinohrady, OC Atrium Flora ,bank ČSOB, Raiffeisen bank, lékárna, PENNY market, prodejna s potravinami i spotřebním zbožím: LIDL, Cena bytu 5.290.000, - Kč. Prosím jenom přímý zájemci. RK prosím ne kontaktovat.

Sale very bright apartment in excellent condition, in private ownership 2 + kk / T, brick - (total floor area 53.8 m2, + terrace 6.83 m2), Prague 10, Strasnice (complex Vinohradsky palouk) ,. Near the metro Zelivskeho. The apartment is located on the 2nd floor. Brick house, lift, 6 floors. The kitchen is equipped with a kitchen unit and dishwasher connection. Bathroom with bathtub and washing machine connection. Toilet is separately. Telephone, UPC TV and UPC internet. Plastic windows are oriented to the east and north. The floors are quality tiles, laminate flooring. Parking is available in front of the house or there is a possibility to rent a garage in the ground floor. The use of the apartment is associated with low fees -4100, -CZK. + 599 -Kč. (repairs fund). Excellent access to the center (public transport: bus -2 min. Walking, tram -2 min. Walking, metro Strasnicka or Zelivskeho 5 minutes walk. Wenceslas Square can be reached by tram in 10 minutes. This part of Prague is very popular because of its very good transport services - without the hustle and bustle of the center, close to Malešický park. , Raiffeisen bank, pharmacy, PENNY market Price of apartment 4.959.000, - CZK Please contact the real estate agency directly.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183500
Dispozice2+kk
Dostupné od16. 11. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »
Užitná plocha61
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.