Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 89 m² bez realitkyŽatecká, Praha - Josefov

Žatecká, Praha - JosefovVybaveno
Měsíční nájemné23 800 Kč

+ Poplatky za služby4 700 Kč


Pronájem luxusně zrekonstruovaného a vysoce prestižního bytu 2+1, v naprostém centru Prahy, roh ulic Žatecká a Kaprova.

Chcete-li patřit k těm, kteří se mohou pyšnit pronájmem historického kousku hlavního města Prahy, precizně rekonstruovaného prostorného bytu v blízkosti Vltavy a Staroměstského náměstí, tady je příležitost.

Byt se nachází ve 3. patře pětipatrového, typicky staropražského domu, ve kterých bydli opravdu většinou prominenti. Dispozici bytu 2+1 tvoří: velký, vkusně zařízený obývací pokoj, kuchyň s vybavenou kuchyňskou linkou s kvalitními spotřebiči a jídelním koutem, ložnice s vestavěnou skříní a postelí. V bytě dále nalezneme prostornou předsíň, komoru , velmi pěkně řešenou koupelnu s vanou, oddělenou toaletu. Byt je po celkové a navíc velmi precizní a vkusné rekonstrukci. Všude jsou dřevěné stylové podlahy, pečlivě zrestaurovaná okna, v koupelně a na toaletě je položena dlažba. Výhled z oken je jak do dvora, tak do Kaprovy a Žatecké ulice, kde se dá pozorovat neopakovatelná atmosféra centra Prahy. V domě je nový moderní výtah, parkování možné na ulici před domem. Díky poloze v centru Prahy je vše potřebné i chtěné absolutně na dosah. Není mnoho možností, jak bydlet v takto lukrativní a prestižní lokalitě. Prohlídky po předchozí domluvě možné v ranních či večerních hodinách. Byt je k nastěhování k 1.5.2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183581
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha89
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.