Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 270 m² bez realitkyCehnice, Miloňovice - Miloňovice, Jihočeský kraj

Cehnice, Miloňovice - Miloňovice, Jihočeský kraj
Cena2 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 224 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Prodám rodinný dům v Cehnicích po celkové rekonstrukci v klidné části obce. Dvůr a obytná část obezděny zdí, která skýtá naprosté soukromí. Ve dvoře zrekonstruovaná studna. WiFi připojení k Internetu. RD kompletně zateplen. Střecha: tašky KM beta, střešní okna Velux, terasa, garáž, sklep na zeleninu, moderní ekonomický a ekologický systém vytápění s ekvitermní regulací s automatickým kotlem na uhlí, pelety, odpadní obilí apod. zn. Benekov (pohodlný a levný způsob vytápění - stačí přikládat 1- 2x týdně). Kombinovaný ohřev TUV. Prodej včetně vybavené kuchyně (mimo lednice a myčky nádobí - viz foto) a zařízení 2 koupelen (v přízemí luxusní parní box s vířivkou včetně vlhké sauny, v patře rohová vana).

Součástí prodeje i nově zbudovaná zahrada (1993 m2) cca 100 m od domu s novým oplocením, zahradní jezírko, nově vysázené ovocné stromy, studna. V místě škola, školka, lékař, pošta, Strakonice 8 km, dobré spojení i do Čes. Budějovic.

K nastěhování: 15/06/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu18367
Dispozice6+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha270
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.