Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 5+1 • 170 m² bez realitkyJanovského, Praha - Holešovice

Janovského, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné26 500 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč


Dobře dispozičně řešený dvojpodlažní podkrovní byt o velikosti 170 m2 a dispozici 5+1 (obývací pokoj, jídelna, 2x ložnice, pracovna, kuchyň). V prostorném obývacím pokoji je instalovaný krb. V bytě je 2x koupelna a WC, šatna, terasa o velikosti 8 m2, špíž a komora. Byt se nachází v domě v osobním vlastnictví, s velmi dobrou dostupností do centra města i parku Stromovka, v pěší vzdálenosti do 2-5 min je k dispozici tram "Veletržní" a metro "Vltavská", které zajišťují dobré dopravní spojení do dalších částí Prahy. Díky své poloze nabízí byt ideální možnosti pro kulturní, sportovní, gastronomické či jiné vyžití, stejně jako péči o děti - mateřská škola do 3 min, základní škola do 5 min, gymnasium do 10 min pěší chůze.

Well designed and spacious attic apartment of 170 m2 with three bedrooms, living and dining room with attached kitchen. Two bathrooms, WC and the dressing room close to the bedrooms, 8 m2 terrace and several storage rooms complement this apartment. It is located close by to the city center as well as to park Stromovka, it is well connected to other parts of Prague by public transport in walking distance of 2-5 minutes (tram and underground). Thanks to its location the apartment offers an ideal cultural, sporting, gastronomic or other facilities, as well as quite living conditions “close to the moon and stars”.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183763
Dispozice5+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha170
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.