Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyNovovysočanská, Praha - Vysočany

Novovysočanská, Praha - Vysočany
Cena1 848 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 973 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


VÝHODNÁ INVESTICE! (byt po 500.000 Kč slevě) - příjemný, modernizovaný a nákladově úsporný byt v osobním vlastnictví (měsíční poplatky - 1146 Kč)2+kk, 40m2 v Praze 9 - Vysočanech. Byt je po úplné rekonstrukci a nachází se ve 2.patře pětipodlažního cihlového domu. Byt má dvě obytné místnosti, předsíň a koupelnu s WC. V bytě je úplně nová a vkusně zařízená koupelna se sprchovým koutem, závěsným WC (Geberit) a umyvadlem. V koupelně jsou nové obklady, zabudované zrcadlo a otopný žebřík. V bytě jsou položeny nové podlahy, místnosti jsou čistě vymalovány, jsou zde instalována nová plastová okna a zavedena nová elektroinstalace včetně nového úsporného boileru umístěného nad podhledem v koupelně. Okna jsou orientována do klidného vnitrobloku a byt je vybaven etážovým topením a moderními svítidly. Balkon je umístěn v mezipatře. Před domem je možné parkovat a u domu je autobusová zastávka - 5 min.směr stanice Vysočanská. Veškerá občanská vybavenost je v blízkosti včetně sportovního centra a sounového světa (hotel Step) i míst pro relaxaci a procházky (park Višňovka). 3 min. chůze je dětská školka. Byt vám doporučuji, pokud hledáte nákladově a energeticky úsporný byt bez potřeby dalších investic do úprav a rekonstrukce.

GREAT INVESTMENT (SALE 500.000 CZK) - pleasant, efficient and cost-refurbished apartment in private ownership (monthly fee - 1146 CZK) 2 + kk, 40m2, Prague 9 - Vysočany. The apartment is after complete renovation and is located on the 2nd floor of a five brick house. The apartment has two living rooms, hallway and bathroom. The apartment is completely new and tastefully furnished bathroom with shower, toilet suspension (Geberit) and a sink. The bathroom tiles are new, built-in mirror and heating ladder. The apartment has laid new floors, painted rooms are clean, there are new windows installed and new wiring in place, including a new standby boiler located above the ceiling in the bathroom. The windows are oriented to the courtyard and the apartment is centrally heated and equipped with modern lighting. The balcony is located on the mezzanine. I front of the house there is a parkinglot and also there is a bus stop - 5 min.směr Vysocanska station. All civic amenities are nearby including sports centers and wellness (Hotel STEPl) as well as places for relaxation and walks (Višňovka Park). 3 min. walking is kindergarten. The apartment you recommend if you are looking for cost-and energy-saving flat without the need for additional investment in adaptations and reconstruction.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183849
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.