Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 59 m² bez realitkySedláčkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj

Sedláčkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský krajVybaveno
Cena2 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 652 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji novostavbu bytu 2+kk s pěkným výhledem, nacházející se ve 9. NP/9.NP cihlového domu s výtahem,na ulici Sedláčkova,Brno – Líšeň. Moderní i pro náročného klienta.Nutno vidět.Kolaudace v r. 2010.Celková plocha bytu činí 50m2.Pokoje mají samostatné vstupy z centrální předsíně.Dispozice:obytná kuchyně s kuchyňským koutem, ložnice,předsíň,koupelna s vanou,WC zvlášť.Terasa o výměře 9m2 je přístupná z obou pokojů.Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči:varná deska,pečící troubou,digestoří,ledničkou,mrazničkou,myčkou.V bytě je velká zařízená šatna.Všude plovoucí podlahy,v koupelně a wc dlažby.Dveře obložkové,okna plasta.Povrchy a zařizovací předměty jsou zvoleny nadstandardně.K bytu náleží sklepní kóje o výměře 2m2.Parkování před domem.Poplatky činí cca 2.700,-Kč/měsíčně.Volný okamžitě.

I offer for sell newly built apartment 2+kk,located in the 9th NP/9.NP brick house on the street Sedláčkova,Brno - Lisen.Modern as well as for the discerning client.Approved in 2010.The total area is 50m2.The rooms have separate entrances from the central hall.Disposition:kitchen with kitchenette,bedroom,hallway,bathroom with bath,separate toilet.Terrace area of 9 m2 is accessible from both rooms.The kitchen is equipped with a kitchen with appliances:hob,oven,extractor hood,fridge,freezer,dishwasher.Bedroom bed,fitted wardrobe,hallway,living room.Everywhere there are wooden floors,bathroom and toilet tiles.The door casing, window plastic.Surfaces and fixtures are selected above standard.The apartment has a cellar with an area of 2 m2.Parking in front house.Fees 2.700, -.Free immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183947
Dispozice2+kk
Podlaží9
Typ budovyCihla
Plocha59
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.