Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 150 m² bez realitkyBorečkova, Praha - Kyje

Borečkova, Praha - Kyje
Cena4 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím (BEZ REALITKY) k prodeji samostatně stojící rodinný dům se zahradou v pěkné lokalitě u lesa (50let starý) s výhledem na Kyjský rybník, Praha 9 - Kyje. Cihlový dům má dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží, užitná plocha 90 m2 + 60 m2 sklep, okna původní dřevěná, koupelna po rekonstrukci, rohová vana, vytápění kotlem na elektřinu, zavedeny veškeré sítě (kanalizace, voda, elektřina). Dům se nachází ve svahu, proto nabízí velmi pěkný výhled do okolí. Možnost ihned k nastěhování, dům plně funkční. Cena k jednání =4.490.000,-Kč.

Offer (NO realtors) for sale detached family house with garden in a nice location near the forest (50 years old) with a view of the pond Kyjský, Prague 9 - Kyje. The brick house has two above ground and one underground floor, floor area 90 m2 + 60 m2 cellar, original wooden windows, reconstructed bathroom, bath, heating boiler for electricity, put all the networks (sewerage, water, electricity). The house is located on a slope, therefore, offers a nice view of the surroundings. The possibility to move in immediately, the house is fully functional. Price of Negotiation = 4490000,-CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu184117
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha150
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.