Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 90 m² bez realitkyNovodvorská, Třebíč - Třebíč, Kraj Vysočina

Novodvorská, Třebíč - Třebíč, Kraj Vysočina
Cena1 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 877 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt je momentálně vyklizen (vyklizen již je i příslušející sklep), čerstvě vymalován a vytřen. V případě eventuální dohody jej lze tedy převzít a užívat okamžitě.

Byt se nachází na ulici Novodvorská (čtvrť Nové Dvory, město Třebíč) v panelovém domě 1065/1. Jeho lokalizace je dosti výhodná – cca 150m od hypermerketu Kaufland a pekařství Malena. Hned u domu je rozlehlé parkoviště, tudíž není problém s parkováním. Navíc je přímo napojeno na silnice velkomeziříčská (hlavní silnice vedoucí do centra) a brněnská (směr Vladislav, Náměšť nad Oslavou). Poblíž jsou autobusové zastávky Dřevařské závody (linky 4 a 5), Samešova (linky 3, 4 a 6), Kaufland (linka 7). V přímé blízkosti jsou i dvě mateřské a základní školy ZŠ Benešova (5min chůze) ZŠ Na Kopcích (7min chůze), knihovna Modřínová (5min chůze), pobočka České pošty(5min chůze), zábavní centrum DON, Tipsport bar, hotel Atom, dvě řeznictví (vše do deseti minut chůze). Zhruba 15minut chůze zabere cesta k areálu Laguna (krytý bazén, sauna, vířivka, nově radnici přebudováváno na aquapark). z bytu lze snadno uniknout i do přírody. od zmiňované ZŠ Na Kopcích vede pěší stezka a cyklostezka, po nichž se můžete dostat k rybníku Lubí, lesíkům, loukám či do vesnic a městysů Budíkovice, Benetice, Nárameč, Smrk, Ptáčov atp.

K jeho samotnému stavu: v listopadu 2007 došlo k plošné výměně oken v celém domě. Byt tedy disponuje moderními plastovými euro okny se žaluziemi a prostornými parapety. O rok později započala pak revitalizace panelového domu. Ten je nyní zateplen polystyrenem, nově natřen, má vyměněné vchodové dveře, poštovní schránky, automatizovaný systém vnitřního osvětlení a zcela nově zkonstruované balkony. Ty jsou zvětšeny (cca 1,5m x 3,5m) a vydlážděny. V bytě je původní umakartové jádro, šatníkové skříně, kuchyňská linka a spíž. Zatímco v případě koupelny by bylo vhodné zvážit určitou formu rekonstrukce, ostatní příslušenství se nachází v poměrně dobrém stavu. Byt se je ve druhém podlaží. V domě je funkční výtah.

V přímém příslušenství bytu je zmiňovaný sklep (1,5x3,5x3m). v prostorách domu se nachází i společná sušárna a kočárkárna, která je vybavena stojany na kola. Za celou dobu, co jsme zde bydleli (15 let) jsme zde ukládali několik horských kol, která nebyla nikdy nikterak poničena či zcizena.

Za celou dobu jsme nikdy neměli problémy s tekoucí vodou, topením (radiátory není nutné odvzdušňovat) či výpadky elektřiny. Není zde ani zvýšená míra vlhkosti. Rovněž jsme nezaznamenali výskyt plísní, mravenců, ani jiných škůdců znepříjemňujících život. Ostatní nájemníci domu jsou nekonfliktní, bezproblémoví a nehluční. Co se týče internetového připojení, dům je od roku 2008 napojen na optickou síť Metron společnosti Trinity CZ - jeden z nejkvalitnějších poskytovatelů internetu v Třebíči vůbec. Za tři a půl roku, co jsme s nimi byli ve smluvním vztahu nikdy nedošlo k výpadku delšímu než 5 vteřin. Bezkonkurenčnost má i ve svých cenách a férovosti ke starým klientům. Pokud uvede na trh nový produkt, automaticky povýší i své stávající. My měli smlouvu na 10Mpbs upload i download za 500kč/měsíc, kterou sami od sebe vylepšili na 50Mbps upload i download při stávající ceně.

V příloze zasílám několik fotografií, na nichž si můžete prohlédnout jak nemovitost (zevnitř i zvenčí), tak i jeho okolí. Rovněž jsem tam přihodil satelitní mapku pro lepší orientaci.

V případě jakýchkoliv dotazů či zájmu o osobní prohlídku se na nás můžete kdykoliv obrátit. Kontaktovat můžete jak mne Miloše Chadima (tel. 732 447 216, email: Milos.Chadim@gmail.com), tak otce Petra Chadima (tel. 604 127 153, mail. Chadim23@atlas.cz).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu184146
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha90
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.