Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyStřední, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj

Střední, Brno - Ponava, Jihomoravský krajVybaveno
Cena1 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 722 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám byt OV 2+1 v klidné lokalitě blízko centra, po kompletní rekonstrukci, včetně zateplení podlah, plastových oken a dveří apod. Byt je kompletně vybaven, výborná poloha. V blízkosti obchod, škola, MHD....Byt se nachází ve sníženém přízemí cihlového domu. K bytu náleží sklepní kóje. Rozhloha pokojů cca 12m2, 14m2, chodba 3m2, koupelna 8m2, kuchyně 8 m2. Pokoje jsou průchozí. Vhodné i jako investice (možný pronájem pracovníkům IBM, studentům apod.). Volný ihned !!!

Buy a flat 2 +1 OV in a quiet location near the center, after a complete renovation, including thermal insulation of floors, plastic windows and doors, etc. The apartment is fully furnished, excellent location. Close to shops, schools, public transport .... The apartment is located on the lower ground floor of a brick house. The apartment has a cellar. Rozhloha room about 12m2, 14 m2, 3 m2 hall, bathroom 8m2, kitchen 8 m2. The rooms are interconnecting. Suitable as an investment (rental possible IBM workers, students, etc.). This flat will be free now !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu184188
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha45
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.