Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 69 m² bez realitky3338, Nupaky - Nupaky, Středočeský kraj

3338, Nupaky - Nupaky, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 719 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 3+1+zahrada. Novostavba. Osobní vlastnictví. Nupaky - 10 min autem metro Opatov. Rozloha bytu 69 m2, rozloha zahrady 90 m2. Byt je kompletně dokončený, světlý, vzdušný, orientace na JV. Kvalitní vybavení. K bytu náleží skladovací kóje a parkovací místo před domem. V bytě zůstává kuchyňská linka na míru v ceně 200.000,- Kč a zařizovací předměty v koupelně vč. koupelnového nábytku na míru. Podlahy - kvalitní plovoucí podlaha a dlažba. Dveře, kliky Sapeli. Vodovodní baterie Grohe. Kuchyňské předměty - vestavěná lednice Liebherr; digestoř, trouba, indukční varná deska Baumatic; dřez, baterie Franke; plně vestavná myčka AEG. Komora v bytě. Po domluvě v bytě mohou zůstat rolety, japonské panelové posuvné stěny, televizní nábytek z Ikea. Zahrada je zatravněná, oplocená s brankou vedoucí přímo k parkovacímu místu. Výhled ze zahrady je volný - na pole, les, na školku.

2km od Čestlic = nákupní zóna, aquapark, dendrologická zahrada, škola, pošta; 3km od Průhonic = Průhonický park, restaurace, pizzerie, široké občanské vybavení. V obci školka (dům hned vedle), obecní úřad, policie, hospůdka, oplocené dětské hřiště, "zelená zóna" s rybníčkem, kde se v zimě bruslí... Klidné tiché místo. 1km od Nupak nájezd na dálnici (na druhé straně obce, tj.dálnice vůbec neruší a přitom na Opatov pouze 10 min jízdy autem).

Při rychlém a solidním jednání možná sleva.

RK ne, pouze přímý zájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu184195
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha69
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.