Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyKvětná, Brno - Pisárky, Jihomoravský kraj

Květná, Brno - Pisárky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu 2+kk ve 2. patře činžovní vily v Pisárkách.

Kompletně vybavený nový podkrovní byt s krásným výhledem do zeleně a na brněnské výstaviště.Klidná vilová čtvrť poblíž lesoparku Anthropos, 200m MHD,do centra 8min,možnost internetového připojení.Moderní kuchyně s velkou vestavěnou lednicí,vařičem, elektrickou troubou, mikrovlnkou, rychlovarnou koncicí,topinkovačem, barovým pultem, barovými stoličkami, propojeno s obývacím koutem s TV, pohovkou, konferenčním stolkem,s pracovním koutem, samostatnou šatnou,koupelna se sprchovým koutem, WC, pračkou,košem na prádlo,samostatná ložnice s manželskou postelí a komodou,plovoucí podlaha buk,plynové vytápění,doporučujeme prohlídku.K nastěhování ihned.

New attic flat to rent in residence part of Brno near the center,nice view into the garden and Exhibition center,internet possible to connect,modern equiped kitchen with oven,stove,MW,toaster,kettle,bar table,bar chairs,connected to living room with sofa,TV,conference table, working corner,separate bedroom with doublebed,cupboard, bathroom with shower,wasching machine,toilet,separate walk in wardrobe,1min from the trafic,for rent from now.Strongly recommended.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu184297
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.