Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 98 m² bez realitkySvornosti, Praha - Smíchov

Svornosti, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 990 Kč

+ Poplatky za služby400 Kč


Byt 3+1, 98 m po kompletní rekonstrukci (elektřina, voda, vytápění - kotel (plyn), plovoucí podlahy atd.), 3. nadzemní podlaží cihlového domu bez výtahu. Dipozice: kuchyně 16 m2, 3 pokoje 25, 23, 22 m2 z toho 2 neprůchozí, koupelna s vanou, samostatné WC a vstupní chodba. Byt je nezařízený, v kuchyni je kuchyňská linka se sporákem.

Výborná dostupnost MHD - metro Anděl 3 min. chůze, tramvajová zastávka 2 min chůze, parkování na ulici. Možnost telefonu a internetu. Ideální pro dlouhodobé bydlení, např. pro rodinu. Nevhodné pro spolubydlení. Elektroměr a plynoměr bude převeden na nájemníky a spotřeba hrazena přímo dodavatelům energií. Poplatky 400 Kč/os/měsíc zahrnují spotřebu studené vody, úklid domu, odvoz odpadu a spotřebu el. energie ve společných prostorách. Vratná kauce 25 000 Kč, 1. nájem splatný při podpisu smlouvy. K pronájmu IHNED.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu184471
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha98
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.