Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkybratří Žůrků, Brno - Komárov, Jihomoravský kraj

bratří Žůrků, Brno - Komárov, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 990 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč


Majitelé nabízí byt 2+1 v novostavbě (postaveno v r. 2007), rozloha 55m2, s balkonem a vlastním parkovacím stáním na parkovišti se závorou. Byt je ve 3. patře s výtahem, k bytu patří sklep a kočárkárna. Byt nabízíme včetně vybavení, v kuchyni je linka s varnou deskou, troubou, mikrovlnkou, lednicí a rychlovarnou konvicí, stoleček,židle. V ložnici je manželská postel s roštem a matrací, komoda a skříň. V obývacím pokoji rohová sedací souprava, konf. stolek s koberečkem, TV držák s hifi stolkem, skříň, dvě komody a knihovna. Koupelna s vanou, pračkou, žebříkové topení, skříňky, držáky a polička, WC zvlášť. V předsíni je prostorná zrdcadlová vestavěná skříň s nástavci. Byt má dostatek úložných prostor, vlastní termostat k ovládání topení, ve všech místnostech jsou na oknech žaluzie, v kuchyni a ložnici jsou i okenní sítě. Byt je dobře členěný, pokoje neprůchozí, obývák velice prostorný a světlý. Byt je vhodný pro 2-3 osoby, bez zvířat, preferujeme nekuřáky.Velmi klidná ulice, kousek od domu je park s dětským hřištěm, 2 min od domu je samoobsluha a cca 5 min pěšky je konečná zastávka tramvaje Komárov. Do centra tramvají 8 min. Cena 9990 plus 3.300 inkaso

Nice, large appartment 2+1, in new builded house offering by owner. 55m2, bedroom, large living room, separated kitchen, balcony and own parking place on parking place secured with pike. App. is in 3th floor, elevator, with cellar and baby coach room. App. equipped. Kitchen: cabinets, hotplate,owen, microwave,fridge,dishwasher, electric kettle, small table, chair. Bedroom: doublebed with matress,wardrobes. Livingroom:couch,coffee table,carpet,TV holder with hifi table, wardrobe,2 drawers, bookcase. Bathroom: batht tub,washmashine, holders and shelves, WC separated. In hall large inbuilt watdrobe with mirrors. Appartment has enough storage space,thermoregulator, all windows with sun blind and insect nets.APP. id good structured, room are not through, very large living room, full of light. Good for 2-3 persons, no pets, no smoking. Very quiet street, near park and kids playground, 2 min walk from house is food store, 5 min walk is tram station (8 min ride to citycenter). Price 9.990 CZK plus 3.300 utility.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu184482
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.