Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 53 m² bez realitkyNovodvorská, Praha - Kamýk

Novodvorská, Praha - KamýkČástečně vybaveno
Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 390 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízíme k prodeji velmi pěkný byt, který je nyní dispozičně 3+kk, lehce upravitelný dle představ, o podlahové rozloze 53m2 v panelovém domě ve 3. poschodí s výtahem. K bytu dále patří komora na patře. Všechny místnosti jsou neprůchozí se samostatným vstupem. Byt prošel rekonstrukcí ( zděné jádro, nová elektroinstalace, plast. okna). Podlahovou krytinu tvoří dlažba a plovoucí podlahy. Orientace oken směřuje na sever a jih. Prostorný obývací pokoj doplňuje jídelna, kuch.kout s barovým pultem. V bytě zůstává moderní kuch. linka včetně spotřebičů (myčka, elektrická trouba s plynovým sporákem). Po dohodě je možné nechat komplet zařízený. Měsíční poplatky činí 3.517,- Kč ( 2 osoby) + sipo. Byt je v osobním vlastnictví! Velmi hezký a klidný byt, který splňuje po všech stránkách moderní a pohodlné bydlení. Dům prošel také rekonstrukcí ( zateplení, fasáda, střecha, výtah, schránky, vchod. dveře, plast. stoupačky, celý spol. interiér ). Ideální prostředí pro rodiny s dětmi, v blízkosti je obchodní centrum Novodvorská Plaza, pošta, banka, škola, školka a dostatek zeleně(les) pro sportovní vyžití cyklo trasy. Autobusová zastávka stojí přímo před domem. Rychlé spojení na Kačerov ale i na Smíchov.K nastěhování ihned. RK NEVOLAT!!!!!!!!!

We offer a very nice apartment, which is now a three bedroom layout, easily customizable according to your ideas, size of ​​53 m2, located in the 3rd floor with elevator. The apartment also has a new and modern floor. All rooms are separated with a separate entrance. The apartment has been renovated (brick core, new wiring, plastic windows). Flooring consists of tiles and woody base. Orientation of windows faces north and south. Living room shares the dining room, kitchen corner is with a bar. The apartment remains a modern kitchen. Equiped with (dishwasher, electric oven with gas stove). It is possible to lieve it complete furnished. Monthly fees are 3.517, - CZK (2 persons) + energy. The apartment is privately owned! Very nice and quiet apartment which complies in all respects a modern and comfortable living. The house was also renovated (insulation, facade, roof, elevator, mailbox door. Doors, plastic. Riser, the entire al. Interior). The ideal environment for families with children, close to shopping center Novodvorska Plaza, post office, bank, school, l and enough green (forest) for the sports are nearby bike routes. The bus stop is directly in front. Quick links to Kačerov(Subway line C) and also Smíchov (Subway line B). Available now.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu184550
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha53
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.