Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyOndráčkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj

Ondráčkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský krajVybaveno
Cena4 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 119 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji velmi pěkný, slunný, atypický byt v klidné lokalitě brněnské městské části Líšeň. Byt je umístěn ve staré části zástavby přímo v přírodě v těsné blízkosti Mariánského údolí a Moravského krasu a zároveň s dobrou dostupností do centra města. Ideální pro rodinu s dětmi, milovníky turistiky a cyklistiky.

Byt se nachází v prvním patře rodinného domu o dvou samostatných bytových jednotkách. Společná pro oba byty je vstupní předsíň (cca 7m2) a zahrada. Všechny měřiče energií jsou oddělené. Byt disponuje vlastním plynovým kotlem. K bytu náleží poloviční podíl na zahradě (cca 200 m2) ve svahu s dobrou využitelností. Soukromí nabízí slunná terasa o velikosti cca 11 m2.

Kompletní rekonstrukce domu proběhla v roce 2006. Zařízení bytu je z roku 2009, je plně funkční a je předmětem prodeje. Dominantou bytu je prostorná prosvětlená obytná kuchyně s navazujícím obývacím pokojem (cca 38m2). Celý prostor je otevřený se zvýšeným stropem a přiznanými trámy. Kuchyni vévodí kvalitní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči - myčka Bosh, trouba Elektrolux, digestoř MORA - na podlaze je vinylová podlaha Termofix. Z obytné kuchyně jsou přímé vstupy do všech místností i na terasu. Slunný dětský pokoj (cca 14m2) disponuje střešními okny Velux s možností kompletního zastínění. Tmavší ložnice (cca 12m2) je umístěna směrem do dvora a vybavena vestavěným nábytkem na míru (šatní skříň, psací stůl, police a malá knihovna). V pokojích je na podlaze položen koberec. V prostorné koupelně je umístěno WC (dohromady cca 8 m2), vana i sprchový kout. Koupelna je prosvětlena a dobře větratelná střešním oknem Velux. Mezi koupelnou a kuchyní je v malé místnůstce umístěn kotel, police, nyní je zde umístěna i sušička. K bytu náleží i schodiště z předsíně do prvního patra, kde je možnost dalšího úložného prostoru – nyní jsou zde botníky a závěsy na kola. Další bohaté úložné prostory jsou pod střechou. Větší ze dvou půdních prostor se dá relativně jednoduše upravit i jako obytný (zatím je zde výška max. 160 cm). V obytné kuchyni je funkční komín, který je aktuálně nevyužívaný. Parkovací stání je přímo před domem. Připojen je internet od UPC. Nízké náklady na bydlení - zálohy voda, elektřina, plyn cca 3000,-/měs. pro 5 osob).

Byt prodáváme bez RK, cena je tedy konečná bez dalších skrytých nákladů. Možnost nastěhování je někdy v průběhu podzimu 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu184552
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.