Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 130 m² bez realitkyNa Homoli, Praha - Komořany

Na Homoli, Praha - KomořanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné21 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem luxusní atypické novostavby 130m2 5+kk v nejvyšším (3. a 4.) patře bytového villa domu s úchvatným výhledem na údolí Vltavy. Prosklená francouzká okna v délce přes 3 m navazují dále na balkon. Kuchyně v nadčasovém designu s podsvícením LED světly je vybavena troubou, mikrovlnou troubou, digestoří, myčkou, lednicí a indukční varnou deskou. Luxusní koupelna s vyhřívanou dlažbou, LED světly, sprchovým koutem a rohovou vířivou vanou. Na podlaze jsou plovoucí podlahy a dlažba. Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi, orientačními LED světly na chodbě, 2x WC, vestavěnou skříní ve schodišti do horního patra, přípravou na audio systém. Mnoho praktického úložného prostoru. Celý interiér moderně sladěn architektem. Součástí bytu je také technická místnost v přízemí domu vhodná např. na uschování jízdních kol, kočárku apod. a parkovací stání na pozemku.

Možno volného využití prostorné zahrady (grilování, party). Veškerá občanská vybavenost v místě - restaurace, obchody, poliklinika, školy, školky. Výborná dopravní dostupnost autem (letiště 15min ) i MHD (bus, tram, vlak - centrum 20 min). Přímo u využívané cyklostezky podél Vltavy - ideální pro kolo, brusle i romantické procházky u vody.

Byt se dle dohody nabízí zařízený nebo nezařízený. K nastěhování od července 2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu184568
Dispozice5+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha130
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.