Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 1130 m² bez realitkyValteřice, Žandov - Valteřice u Žandova, Liberecký kraj

Valteřice, Žandov - Valteřice u Žandova, Liberecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pro zájmce s laskavým vztahem k bydlení v chalupě na spokojeném místě nabízím k dlouhodobému pronájmu příjemnou roubenku. Jedná se o poloroubenou chalupu v obci Valteřice 12 km od České Lípy. Spodní část chalupy je zděná, zateplená skelnou vatou, boky jsou z pískovcových kvádrů, rovněž tak zadní spodní část domu je z pískovců. Vršek je celý dřevěný z trámů. Délka chalupy 14 metrů, šířka cca 9 metrů.

Přízemí : kotelna s uskladněním paliva s kotlem zn. Viadrus ( litinový, 8 let starý, na tuhá paliva, dřevo, uhlí, koks), chodba, sklep,WC, koupelna,obývací pokoj 5x4 m a kuchyň cca 2x4 m, s částečnou kuchyňskou linkou. Na podlaze je všude dlažba.

První patro : ložnice, 3 pokoje - podlahy prkenné,půda

Rozvod tepla po domě je ústředním topením ve všech místnostech včetně chodby. Vstupní chodba je klenutá,se sklepem v podlaze z pískovce 2x3m.

Voda je z veřejného vodovodu, elektrická přípojka 220 V nově rekonstruovaná. Zásuvka i na 380 V. Komín ke kotli je zánovní stavěl se v r.2006 celý,délka cca 9 m.

V přední části je pozemek oplocený s podezdívkou z r.2008 a nový plot.V zadní části je pozemek neoplocený, tam se nachází 3-komorový septik.

Na fotografiích je celkový pohled na chalupu zepředu. K tomu je nafocená zahrada vepředu.- 3 jabloně plodící,meruňka,ořech plodí, švestky plodí.Dále je tam záběr i na studnu,je pouze užitková cca 11 metrů hluboká,funkční,voda čistá.Dále fotografie zadní části domu, u toho je menší pozemek, který býval udržovaný se spousty květin a keřů. Daří se tam moc dobře okurkám bez skleníku.Za tímto pozemkem je strmý svah dolů, kde je spousta lučních květin. Ráda se s vámi dohodnu na prohlídce roubenky. K DISPOZICI OD 1.3.2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu184794
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha1 130
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.