Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu • 29 m² bez realitkyVavřenova, Praha - Braník

Vavřenova, Praha - Braník
Měsíční nájemné9 500 Kč


Pronajmu garsonku v Praze 4 - Novodvorská. Vynikající poloha, klidná lokalita - 2 min chůze velký les, 5 min TESCO, 1min autobusová zastávka Zatáčka (spojení Kačerov nebo Braník). Obchdní dům Billa přímo před domem - okna garsonky jiným směrem. Garsonka má 29m2, je ve 2.patře, je vybavena plynovým sporákem s troubou, digestoří, ledničkou s mrazákem, dvě postele, skříň, televize a dalším vybavením ideálním pro dvě osoby. Možnost kompletního vystěhování našeho zařízení a nastěhování Vašeho. V případě zájmu možnost odeslání fotografií.

cena 9500,-/měsíc cca 600,- režie. NEJSME REALITKA!

K nastěhování: 27/01/2008

Rent offer for one-room flat. Located in Prague 4. Nice place - 2mins walk to big forrest, 5mins to TESCO store, 1min to bus station named Zatáčka (direction Kačerov or Braník). In front of house is Billa store but window of flat is directed to another side of house. Flat is equipped by cooker, digestor, refrigerator, two beds, case, tv and other equipment for two persons. It´s possible to bring all of yours own equipment - we could move ours away.

Prize 9500czk/mo 600czk/mo for electricity etc. WE ARE NOT ESTATE AGENCY!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu1851
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
Plocha29
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.