Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyU družstva Život, Praha - Nusle

U družstva Život, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 750 Kč

+ Poplatky za služby650 Kč


byt 2+kk v Praze 4 Nuslích o celkové výměře 50 m2 + 9m2 sklep. Zahrada je oplocena se zatravněnou plochou, zelení a stromy je přístupná samostatným vchodem. Bytová jednotka je ve velmi dobrém stavu po rekonstrukci, dřevěné podlahy, nová okna, kuchyňská linka, krb, vkusný interiér a zařízení. Koupelna s vanou, ohřev vody zajišťuje boiler. Výborná lokalita v klidné části, nedaleko centra. Veškerá občanská vybavenost v blízkém dosahu. Doporučuji prohlídku. K pronájmu počínaje 1.5.2012.

Více info na

http://hezkybytvpraze.webnode.cz/

This cosy renovated 2+kk apartment with 9m2 basement in Prague 4 is situated on the first floor of well maintained building in a beautiful tranquil Prague area. The building has fanced grassed garden with a separate entrance. Benefiting from a tranquil location, the flat is conveniently close to both local parkland Jezerka with theatre and the shopping area Arkady Pankrac, dining and cultural amenities of this Prague 4 area.

The property comprises a well equipped kitchen, good-sized double bedroom, en suite bathroom and reception room and partialy equiped living room with fireplace.

Further details on

http://hezkybytvpraze.webnode.cz/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu185143
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.