Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře Garsoniéra • 140 m² bez realitkyTáborská, Praha - Nusle

Táborská, Praha - Nusle
Měsíční nájemné42 000 Kč

+ Poplatky za služby10 000 Kč


Poslat známému Vytisknout Sdílet na Facebook

Google +1

Detailní popis

Pronájem kvalitních kanceláří dle mezinárodních standardů, s recepcí a zázemím, ve III.NP nové multifunkční budovy s výtahem a garážovým stáním a možností parkování, vedle Nuselské radnice - ulice Táborská, Praha 4 - Nusle.

Nabízené kanceláře o celkové ploše 140 m2 se skládají ze 4 samostatných místností o velikosti 42m2/18m2 a 21m2/14m2 a poměrné části společných prostor, jejichř součástí je společná kuchyňka, sociální zázemí a společná recepce.

Na podlahách koberce, je zde ústřední vytápění, serverovna, k dispozici klimatizace, rozvody kabeláže vč. tel. připojení, internetu atd.

V podzemí budovy je možnot parkování (cca 2.500/parking), lze parkovat i externě, na soukromém parkoviště minutu od domu. Kompletní infrastruktura v místě, stanice tramvaje před domem, dvě stanice od -M- Pražského povstání, nebo -M- Vyšehrad v pěší vzdálenosti, tram + bus nám. bří Synků.

Vhodné pro náročné zájemce, kteří vedle samozřejmosti luxusního kancelářského zázemí ocení i bezprostřední blízkost centra města s výhodným dopravním spojením - vřele doporučujeme.

We offer lease of luxury office spaces according to international standards, in IIIrd. floor of new multifunctional building with lift and garage parking, near to Town Hall of Prague 4 - in street Taborska.

Offices amounting to 140 sqm totally and consist of 4 rooms (42/18/21/14 sqm) and related common space icnluding kitchen, social background and reception.

There are carpets on floor, central heating, air-conditioning, server-room, cabeling incl. Phone/Internet connection etc.

Parking in house or in external parking park.

Complete infrustructure in place, tram station in front of building, two stops from -M- Prazske povstani, or -M- Vysehrad in walking distance, tram and bus also.

Appropriate for demanding clients with focus on luxury office backround in combination with good center city connections - we warmly recommend.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu185164
DispoziceGarsoniéra
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha kanceláře140
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.