Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 3500 m² bez realitkySokolovská, Mochov - Mochov, Středočeský kraj

Sokolovská, Mochov - Mochov, Středočeský kraj
Cena6 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 985 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji bývalou zemědělskou usedlost v obci Mochov, necelých 35 minut od centra Prahy. Zemědělská usedlost se nachází v centru obce a poskytuje maximální soukromí a klid. Jedná se o jedinečnou možnost bydlení i podnikání v usedlosti s velkým pozemkem takřka v hlavním městě. V obci je mateřská škola, základní škola, lékař, pošta, dva obchody, restaurace a pekárna. Metro Černý most – autem: 15 minut, autobusem IDOS linka 398: 25 minut. Pozemek o celkové rozloze 3 500 m2 je rozdělěn na dvůr o výměře 1 190 m2 s třemi objekty a ovocný sad - zahradu o výměřě 2 326m2. Na ploše dvora se nachází soubor TŘECH budov - dva obytné domy a špýchar (možno využít jako kancelář nebo další obytnou budovu, dům pro hosty) a dalších budov. V obou obytných domech je zaveden městský vodovod, elektřina a kanalizace. Na dvoře je původní pískovcová funkční studna (s vodárnou) pro zalévání zahrady a jímka, která sloužila před zavedením kanalizace (možno využít jako rezervoár dešťové vody). Mezi domy je dlažba ostatní plocha dvoru je travnatá. Dům 1 (Původní část stavení pochází cca ze 17. Století) – Přízemí: vstup, zádveří, wc s koupelnou, obývací pokoj, kuchyň, schodiště. Poschodí: lávka z které je výhled do kuchyně, ložnice a dětský pokoj. Na původní stavení navazují komory a stodola, které lemují celý dvůr (možnost rozšířit obytnou plochu o dalších cca 200m2). Dům 2 - Přízemí: vstup - prosklená veranda, obývací pokoj, ložnice, kuchyň, koupelna, wc s technickou místností, schody na půdu. Půda není obytná (je vhodná pro vestavbu). – Dům 3 (Špýchar) – částečná rekonstrukce v roce 2010 - fasáda a nová střešní krytina. Sklep: klenutý sklep velikosti cca 1/4 zastavěné plochy Přízemí: dvě místnosti, schodiště Poschodí: prostorná půda vhodná pro vestavbu. Obytné budovy mají samostatná popisná čísla 24 a 94.

We offer a farm/homestead in town Mochov, up to 35 min from Prague city center by car or bus. The place offers you a unique opportunity for living very close to Prague center with large land belonging to the house. The farm is located in very quied centre of Mochov and offers real privacy and peace. There is kindergarden, basic school, doctor, post office, 2 shops, 2 hotels, restaurants and bakery in the towm. The land of 3500 m2 is divided into 2 parts: - plot of 1190 m2 with 3 houses and combined surface of grass and cobbles
- orchard/garden of 2326 m2 with apple trees and grass There is a water well with pump used for watering of the grass and garden and also an underground tank / rain water storage close to houses Prague subway terminal station Cerny Most is about 15 minutes far by car or 25 minutes by city bus No. 398. The farm consists of 3 buildings: 2 houses (one of them was built in 17th century, now after reconstruction) and farm store house (partially reconstructed in 2010 - new roof covering and fasade), that is after partial reconstruction and is possible to adjust for offices, house for guests or other living house. The two houses are connected to utilities: water, sewerage system and electricity. House No. 1: floor 1: entrance, small entrance hall, toilett and bath room, family room, kitchen and stairway. Floor 2: a galery abov the kitchen, child room and 2 rooms. The house is reconstructed, central heating with gas and wooden pellets boilers. There is a storage house joined to the house (possibility to extend the living space by another 200 m2. House No. 2: floor 1: entrance and entrance hall, 2 rooms, kitchen, toilet and bathroom, stairway to the 2nd floor. The 2nd floor is an under-roof space, possible to built in an extended living space. House No. 3: floor 1: 2 rooms and stairway to big under roof space (ideal for building-in a living space, cellar (about ¼ of the house area).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu185280
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha3 500
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.