Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkySlavíčkova, Jihlava - Bedřichov u Jihlavy, Kraj Vysočina

Slavíčkova, Jihlava - Bedřichov u Jihlavy, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena1 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 895 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nově zrekonstruovaný byt v cihlovém domě v klidné a zelené lokalitě u autobusové zastávky Na Růžku a cca 150 m od obchodního domu Jitřenka (adresa Sokolovská 118). Výborná dostupnost do centra města - 5 min. autobusem (linky 12, 36, 5) nebo z trolejbusové zastávky Na Vyhlídce vzdálené necelých 5 min chůzí.

Byt kompletně zrekonstruován (nové plovoucí podlahy - v předsíny lino, omítky, dveře, kompletní nová koupelna včetně zařízení, nová plastová okna), plně vybaven pro 2 nájemce - pračka, postele, skříně, sporák, atd. - viz fotografie - a ihned k nastěhování bez jakýchkoli dalších úprav a nutnosti dokupování zařízení.

Dispozice bytu jsou - prostorný pokoj, kuchyně s jídelnou/jídelním stolem, samostatný záchod a koupelna se sprchovým koutem, prostorná předsíň se skříní na oblečení. Do pokoje se vchází z předsíně nebo z kuchyně. Do kuchyně vede s předsíně krátká chodbička.

Byt má obě okna na jih (přesně jiho-jiho-východ) a je tedy velmi slunný; v oknech jsou žaluzie. K bytu patří ještě sklepní kóje (cca 3 m, není zahrnuto v udávané výměře bytu; v přízemí), společná místnost na odkládání kol nebo jiných věcí (rovněž v přízemí; kola se v místnosti dají i bezpečně uzamknout) a malý společný balkónek na chodbě na sušení prádla. Byt je ve 4. podlaží ze 7 (3. patro - na fotografiích první dvě okna zleva s pootevřenými ventilačkami) a je možné využít nového výtahu.

K nastěhování ihned, nájem 4,5 tis. Kč + poplatky cca ve výši 3 tis. Kč (placené zálohou ve výši 3 tis. dopředu - služby byt + elektřina + plyn), frekvence vyúčtování dle dohody (1x ročně, resp. na konci nájmu). Vratná záloha ve výši 2 měsíčních plateb. Prohlídka možná kdykoli. V bytě je k dispozici zásuvka od poskytovatele vysokorychlostního internetu + kabelové televize + pevného telefonu Netbox (internet od 199 Kč/měsíc, balíček internetu a televize od 359 Kč/měsíc - viz ceník Netbox.cz). Centrální vytápění teplárnou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu185763
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.