Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyCharkovská, Praha - Vršovice

Charkovská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Cena5 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 961 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásný světlý byt 3+1 ve 3.patře ve velmi klidné lokalitě u Havlíčkových sadů (100m). Vysoké stropy, původní dřevěná okna, zrekonstruované dřevěné podlahy, bezpečnostní vstupní dveře. Obývací pokoj s kuchyní jsou orientované na jih do klidné ulice nad úrovní protějšího domu, dva pokoje s orientací na sever do vnitrobloku. Velká koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou, druhá toaleta samostatně. Byt je ve velmi dobrém stavu. Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 1996. V domě je výtah, zahrádka ve vnitrobloku. K bytu náleží sklep o velikosti 3m2. Výborná dopravní dostupnost. 15 min chůze na nám. Míru. Kompletní občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Příjemné bydlení zpestří park a vinohrady v přilehlé "Grébovce".

RK nevolat.

Telefon: 776389417

Email: charkovska@centrum.cz

For Sale - stylish sunny apartment, 3 rooms and a kitchen, located next to the park Havličkovy sady in a beautiful renovated apartment building in Vinohrady, 10minutes from the center.

The apartment is on the 3rd floor and has excellent orientation - living room and kitchen oriented to the South are lit by sunshine the whole year. The flat is very quiet and in very good condition. Flat features hard wood floors, big bathroom with shower & tub and two WC’s. The house was completely renovated in the 1996, and there is an elevator. To the apartment belongs a cellar (3m2). Quality of life in the neighborhood is enhanced by the nearby park and vineyard "Grébovka", excellent access to public transportation and local shops and services.

Phone: +420 776389417

Email: charkovska@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu185893
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.