Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 92 m² bez realitkyGenerála Selnera, Kladno - Kladno, Středočeský kraj

Generála Selnera, Kladno - Kladno, Středočeský kraj
Cena3 443 157 Kč

Tato nemovitost již od 14 854 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Ideální bydlení existuje!

Ráda bych prodala byt 3+1, který bude svému novému majiteli nejen splňovat důležitý komfort pro samotné bydlení, ale také si ho bude hýčkat svým jedinečným výhledem do přírodního lesoparku Bažantice. Toto místo nabízí mnoho příležitostí, kulturní zábavy a sportovních radovánek. Vše samozřejmě závisí na vašich individuálních potřebách. Sama jej doporučuji a myslím, že se vám bude líbit z důvodu pohodlné dopravní dostupnosti – do 30 minut se dostanete na metro. V blízkém okolí můžete využít pošty, kadeřníka, lékařů, obchodních center, školy nebo školky aj..

Součástí tohoto bytu je samostatný prostorný obývací pokoj, který lze přestavět na tichou a útulnou pracovnu. Kuchyň můžete spojit s jídelnou a obývacím pokojem, což odpovídá součastnému trendu spojovat tyto tři části do jednoho funkčního celku.

Celková plocha bytu, který se nachází ve čtvrtém podlaží je 92,2 m2, z toho 3 pokoje s kuchyní cca 56,6 m2, moderní koupelna, samostatné WC, šatna 3,8 m2 (možnost přestavění na soukromou pracovnu), prostorná chodba 9,9 m2 (s možností využití pro šatnu), velký balkon s pěkným výhledem 7,6 m2 a slep o rozloze 1,9 m2. Novostavba je vybavena plastovými okny, plovoucí podlahou v 1 pokoji a kobercem v dalších pokojích. V kuchyni, koupelně a na WC je dlažba. Nastěhování je možné ihned nebo dohodou.

(Arménská ulice - bytový komplex za obchodním domem Oáza)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu185980
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha92
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.