Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyFrostova, Praha - Petrovice

Frostova, Praha - Petrovice
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Nabízím k pronájmu byt 3+1, upravený jako 2 ložnice + velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, zděné jádro, na straně ložnic plastová okna. Byt bude volný od 1.4.2017. V současné době obydlen dlouhodobým nájemcem, proto nemohu zaslat aktuální fotografie interieru. Preferuji opět dlouhodobý pronájem, byt je vhodný pro rodinu s dětmi, škola, školka, poliklinika v místě. Bus na metro Háje nebo Skalka.

Dům: panelový, dostavěný v roce 1990, tzn. technologie vnitřního zateplení panelů, takže o vnějším zateplení se zatím neuvažuje. Byt je v osobním vlastnictví, spravuje ho SVJ. Kanceláře správce jsou přímo domě, dům má domovníka (úklid a drobné opravy). Výtah po rekonstrukci, nová vzduchotechnika a digestoře, nouzové osvětlení chodeb, čistý.

Byt: původně 3+1, po rekonstrukci vybouraná příčka mezi kuchyní a obývákem, vznikl velký obytný prostor s kuchyňským koutem.

K tomu dva samostatné pokoje. Koupelna zděná, se sprchovým koutem, zvětšená o úložné prostory a místo na pračku. Toaleta samostatně.

Velká lodžie, po rekonstrukci zábradlí (masivní pozink, drátosklo).

Sklep: Velká plechová sklepní koje. Parkování: velké parkoviště před domem.

Bydlení je vhodné pro rodinu s dětmi. Čisté prostředí, blízkost parků (Hostivařská přehrada, Průhonický park). Veškerá občanská vybyvenost v místě.Cena pronájmu je 9.000,-, služby podle počtu osob a skutečné spotřeby, zúčtovatelné. Plyn a elektřina bude převedena na nájemce. V případě zájmu mě kontaktujte emailem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu185982
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha70
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.