Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyPod lipami, Praha - Žižkov

Pod lipami, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 990 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt s okny na jih a výhledem do zeleně v 5. patře cihlového domu s výtahem. Dům je dobře udržovaný a velmi klidný. Lokalita Praha 3 Jarov, výborná občanská i dopravní dostupnost. Byt se nachází v klidné a bezpečné oblasti plné zeleně 2 minuty od tramvaje a autobusu - zastávka Spojovací.

Byt je po rekonstrukci a skládá se z předsíně, koupelny, samostatného WC, ložnice, obývacího pokoje propojeného s prostornou kuchyní oddělenou barovým pultem. Na chodbě navíc uzamykatelný balkon, který patří pouze k tomuto bytu. Po dohodě je možné užívat sklep. Celková plocha bytu (bez sklepu a balkonu) je 52 m2.

V bytě jsou nové plovoucí podlahy a dlažba, plastová okna se žaluziemi, bezpečnostní vstupní dveře, ústřední vytápění, nové elektrické rozvody, kuchyňská linka se spotřebiči (plynová deska, elektrická trouba, lednice, po dohodě lze poskytnout i myčku nádobí). V ložnici zůstane velká rohová vestavná skříň, vestavná skříň zůstává i v předsíni a také koupelna je zařízena. Připojení k internetu k dispozici.

Pouze pro nekuřáky a bez domácích zvířat.

Volejte prosím po 18.hodině nebo pište email. RK nevolat.

Tel. 608 322 383

E-mail: satnik@seznam.cz

Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu186222
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.