Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyNa Okraji, Praha - Veleslavín

Na Okraji, Praha - VeleslavínVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce17 500 Kč


Dlouhodobě pronajmu od 1.2.2018 slunný byt 60 m2 s balkonem ve 3.patře (4patrový dům bez výtahu) zatepleného a udržovaného panelového domu v ul. Na okraji na Petřinách v Praze 6. Byt je základně zařízený (kuchyňská linka, lednice, pračka, ložnice, atd), parkety, zděné jádro, plastová okna. Dvě neprůchozi místnosti. V bytě dostatek úložných prostor (vestavné skříně). V okolí nákupní středisko a ostatní občanská vybavenost (lékárna, banka, škola, apod). Žádaná a klidná lokalita v zeleni, obora Hvězda, lesopark Šárka, Ladronka, koupaliště Petynka, nemocnice Motol a Střešovice. Metro A Petřiny (chůzí 3 min od domu). Nájemné 14.000 Kč + zálohy na poplatky 3.500 Kc (služby, voda, plyn, elektřina). Byt vhodný pouze pro nekuřáky bez zvířat.  Kontakt: pronajem.petriny@gmail.com

Long-term renting since december 2017 the apartment 65 m2 with a balcony on the 3rd floor (no elevator) and thermo-kept brick house in the street on the outskirts of Prague 6 Petřinách Desired and quiet location in the countryside, near shopping center and park. Metro A Petřiny 3 min, airport 15 minutes by bus. The apartment is furnished (incl. fridge, washing machine, etc), wood, brick core, plastic windows. Separated rooms. Rent 14.000 CZK + utilities 3.500 CZK (incl. gas, electricity, water).

Apartment suitable only for non-smokers without animals. Contact by email: pronajem.petriny@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu186301
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.