Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Majitel pronajme zrekonstruovaný byt 3+kk+balkon, 80 m2 ve 2. patře bytového domu na Vinohradech v Korunní ulici, bez výtahu. Pokoj 27 m2 s okny do ulice má celoplošný koberec, pokoj 20 m2 s balkonem do ulice má celoplošný koberec. Pokoje mají samostatné vchody z předsíně a jsou propojeny uzamykatelnými dveřmi. Přes jídelnu 15 m2 s oknem do dvora je vchod do kuchyně s oknem do dvora a také do komory (spíže). V jídelně jsou parkety, v kuchyni je PVC, v předsíni je plovoucí podlaha a v koupelně a na WC je dlažba.

V bytě jsou 3 plynová topidla. V kuchyni je kuchyňská linka s dřezem, kombinovaný sporák s digestoří a chladnička. V koupelně je rohová vana, umyvadlo, plynový ohřívač vody a pračka. WC je zvlášť. V bytě je pokojová stěna. Vybavení bytu je možné doplnit dle dohody. Dům je ve výhodné lokalitě blízko centra, v okolí je veškerá občanská vybavenost. Dobré dopravní spojení - před domem zastávka tramvaje č. 10 a 16. Na metro A cca 10 minut pěšky nebo 2 stanice tramvají. V případě trvalého bydliště možnost parkování v modré zóně před domem.

Kauce je 16 000 Kč. Do ceny služeb není započtena spotřeba elektřiny a plynu (celkem cca 2500 Kč) - odběr bude převeden na nájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu186377
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.