Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 108 m² bez realitkyCholupická, Praha - Kamýk

Cholupická, Praha - KamýkČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmeme moderní byt 3+kk v novostavbě. Byt má rozlohu 99 m2 a čtvercová terasa 9 m2. V bytě je komora. Orientace S a V, světlý byt, hezký výhled. WC s umyvadlem, koupelna s vanou. Na podlahách plovoucí podlahy a dlažba. Kuchyň – kuchyňská linka Hanák s varnou deskou (2 plotýnky elektřina, 2 plotýnky indukce), digestoř, vestavěná myčka, horkovzdušná trouba, mikrovlnka, lednice s mrazákem (vše AEG). V ložnici vestavěná skříň (cca 5 m dlouhá). Na chodbě knihovna o délce cca 2,4 m. V komoře je rohový policový systém. Internet – O2 a UPC. MHD 2 minuty chůze. Les 10 minut pěšky. V okolí domu Squash Arena a fitness, OBI, Albert, MŠ, ZŠ, gymnázium, Novodvorská Plaza. Nájem 18 000, poplatky 3000 + elektřina. K dispozici ihned!

We rent a modern flat 3+kk in a new building. Living area of the flat is 99 sqm plus additional square terrase of 9 sqm. There is a storage room in the flat. It is a very bright flat with orientation to N and E and open view. Restroom with wash basin and bathroom with bathtub. Floating floors and tiling. Kitchen cabinets from Hanak with hob (2 electric and 2 induction hotplates) hood, built-in dishwasher, oven, microwave, refrigerator and freezer (all AEG). There is a built-in wardrobe (about 5m long) in the living room. Bookcase in the hall about 2,4m long. Corner shelving system in the storage room. Internet available through O2 and UPC. Public transport 2 min walking. Forest about 10 min walking. There is a Squash Arena, Fitness, OBI, Albert, kindergarten, primary school, high school, Novodvorská Plaza. Rent is 18 000 CZK, fees 3000+electricity. Available immediately!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu186443
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyOstatní
Užitná plocha108
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.