Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 897 m² bez realitkyMírové náměstí, Kouřim - Kouřim, Středočeský kraj

Mírové náměstí, Kouřim - Kouřim, Středočeský krajVybaveno
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 511 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Dům stojí na vlastním pozemku o rozloze 897m2, k domu ještě patří pozemek, který stojí naproti domu přes ulici o výměře 482m2, tento pozemek je svažitý a neudržovaný, pozemek celkem 1379m2. Jedná se o rodinný dům s víceúčelovým využitím, jsou zde velké prostory pro podnikání, obytná část 110m2, nebytový prostor (dílna a sklady) 140m2.

V prvním nadzemním podlaží je chodba, letní kuchyň, kotelna, malá a velká dílna, garáže a sklady, dále je zde koupelna s WC, černá kuchyň a sklep. V druhém nadzemním podlaží je bytová jednotka 4+kk: chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, v obývacím pokoji je krb, menší ložnice a dva pokoje, koupelna s WC, dále je zde další velká dílna, kancelář a sklad.

Střecha je sedlová, krytina z pálených tašek, okapy pozinkové, velká půda, možnost půdní vestavby. Podlahy jsou betonové, v obytné části převažuje dlažba, okna jsou dřevěná. Vytápění v obytné části je ústřední plynové, v dílnách je vytápění lokální na tuhá paliva, ale kapacita kotle by stačila pro celý objekt. Voda je z obecního vodovodu, odpad je veden do obecní kanalizace.

Zahrada u domu je rovinatá, jsou zde okrasné dřeviny, jezírko. Při rychlém jednání, možná sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu186514
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha897
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.