Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyMikanova, Praha - Záběhlice

Mikanova, Praha - ZáběhliceVybaveno
Měsíční nájemné8 800 Kč

+ Poplatky za služby1 400 Kč


Pronájem zařízeného bytu 1+KK v 1.NP (s výtahem) novostavby z roku 2006 v klidné lokalitě Prahy 10 Záběhlice. V bytě je předsíň, pokoj s kuchyňským koutem a koupelna. V pokoji s kuchyní je kuchyňská linka s elektrickým sporákem a lednicí, barový set (jídelní stů se dvěma židlemi), dvojlůžko 140cm s matrací, komoda a malý konferenční stolek. V předsíni je šatní skříň, věšák, zrcadlo a pračka. Koupelna je zděná s nadstandardními obklady, s oknem se žaluziemi a žebříčkovým radiátorem s elektrickou patronou (teplo nejen v zimě ale i v létě). Koupelna je vybavena zděným sprchový koutem, závěsným wc a umyvadlem se zrcadlem. Na podlahách je v pokoji laminátová podlaha, v kuchyňském koutu, chodbě a koupelně je dlažba. Okna v pokoji i koupelně jsou plastová s horizontálními žaluziemi. V bytě je televizní zásuvka s českými a satelitními programy, malá TV se satelitním receiverem. Možnost připojení k internetu T-System (není v ceně - 399,- za 15Mbit/5Mbit). V ceně pronájmu je velké garážové stání a velký zděný sklep (1,8m x 1,4m) v suterénu domu. Zastávky MHD pět minut od domu, bus a tramvaj na metro A a C. V bezprostřední blízkosti je nákupní centrum Háčko Hostivař. Byt je k nastěhování okamžitě. Maximálně 2 osoby bez dětí a zvířat. Zúčtovatelné zálohy na služby 1.400,-/1os. nebo 1.700/2os.

This estate is offered for rent. This attractive well-furnished flat is in a house located in Prague 10 Zabehlice which is a very nice area. The layout of this attractive flat is kitchenette apartment (1 room). Floor area of the flat is 30 m2. The flat is located in a house with brick construction. Condition of flat and the house is very good. In the house is parking for your car (free for you).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu186570
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.